Tagrenderens

Tagrenderens for erhverv – Rensning af tagrender i Odense og resten af Fyn, Trekantområdet samt i Århus

Udover vinduespudsning for erhverv er vores hold af kompetente medarbejdere også behjælpelige med at rense tagrender.

Tagrenderne har en vigtig funktion for bygningen, da de samler og leder nedbør væk fra byggeriet.

 

Tagrenderens Odense, Fyn

Vil du ringes op?

Overfyldte tagrender kan føre til fugtskader på bygningen såvel som på fundamentet. Skaderne fra fugt kan være omfattende og føre til problemer med bl.a. svamp og rådne elementer i konstruktionen.

Derfor er dette område også en vigtig del af en bygnings vedligeholdelse.

Vi er bl.a. behjælpelige med rensning af tagrender i Odense, Svendborg, Middelfart, Fredericia, Kolding, Vejle samt i Århus.

Tagrenderensning i højden til en god pris – Vi udfører professionel rensning af tagrender for erhverv

Med vores primære ydelse vinduespudsning, har vi erfaring, kompetencer og udstyr til at arbejde i højder. I forbindelse med tagrenderens, benytter vi det udstyr vi har til rådighed, som bl.a. stige og lift. Da vi i forvejen arbejder i højden, er det uproblematisk at tage tagrenderne med.

Tagrenders tilstand er svære at se fra jorden. Derfor er det også muligt – efter kundens ønske – at tage før- og efter billeder.

Har du solceller på bygningen? Så husk, at vi også tilbyder skånsom solcellevask.

Undgå vandskader på jeres bygning med rengøring og rens af tagrender

Vi renser tagrenderne for alt det, som kan medføre, at de stopper til. Det kan f.eks. være nedfaldne blade, mindre grene og andet affald naturligt og unaturligt, der kan være årsag til de stoppede tagrender.

I Danmark oplever vi ofte store mængder vand komme på meget kort tid. Både i form af skybrud eller et pludseligt og stort snefald, der efterfølges af varmere temperaturer. Her er det vigtigt at vandet kan ledes væk optimalt, hvad enten det er regnvand eller smeltevand.

Vil I være sikre på, at der jævnligt tages hånd om jeres tagrender, så det ikke går i glemmebogen?

Så er det også muligt for os at lave en serviceaftale med jeres virksomhed. Ellers løser vi ofte denne type opgaver på timeløn.

Vil du ringes op?

Kontakt os for tagrenderens til erhverv – vi varetager rensning af tagrender i Odense og hele Fyn samt Århus og Trekantområdet

Ønsker I et uforpligtende tilbud på rensning af tagrender i jeres domicil? Så er I meget velkomne til at kontakte os.

Er I interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer? Så står vi klar til en snak på tlf. 64 75 23 06. I er også altid velkomne til at sende os en mail eller kontakte os på vores kontaktformular her. Vi ser frem til at høre fra jer.

Vi udfører opgaver for kunder på hele Fyn herunder bl.a. Odense, Middelfart og Svendborg. Vi kører desuden også meget i Fredericia, Kolding, Vejle og Århus.