Solcellevask

Solcellevask? Vi tilbyder grundig rensning og rengøring af solceller for erhverv – Skånsom solcellerengøring

At tage klimabevidste beslutninger fylder mere i virksomheder i dag, end det gjorde for 20 år siden. Derfor er der også et stigende antal erhverv, der investerer i et solcelleanlæg.

Hos Erhvervspolereren ApS oplever vi derfor også en større forespørgsel fra vores erhvervskunder vedrørende vask af solceller. En service vi både har det rette udstyr og erfaring til at udføre.

Vil du ringes op?

Vi hjælper alle vores erhvervskunder med rens af solcelleanlæg. Mange ønsker det gjort, når vi alligevel allerede er i gang med vinduespudsningen. Vi varetager bl.a. solcellevask på Sinatur Hotel Storebælt.

Vi kan komme godt op i højden. Drejer det sig om bygninger med fladt tag, kan vores medarbejdere gå herpå. Dog kun hvis de kan hægte sig fast ift. korrekt faldsikring.

Ligeledes anvender vi også vores lift på 21 meter. Denne gør det bl.a. muligt at rense solcelleanlæg, placeret på et skråt tag.

Trænger jeres solceller til rensning? Få professionel rens af solceller for erhverv her

Der kan med tiden sætte sig pollen, snavs, støv og andet skidt på solcellerne. Det kan være medvirkende til, at solens stråler ikke rammer direkte ind i solcellerne i panelet. Det kan medføre et energitab. Beskidte solceller har konsekvenser for optagelsen af strålerne og derved produceres den optimale mængde strøm ikke.

Når vi alligevel arbejder i højden i forbindelse med vinduespudsning, kan det derfor være en god idé at vi udfører rensning af solcellerne i samme omgang.

Vi benytter det rette udstyr, som sikrer at solcellerne ikke skades. Vi udfører typisk vores arbejde fra morgenstunden. På dette tidspunkt står solen ikke stærkt på dem under vask, hvilket er noget man skal være påpasselig med.

Vask og rengøring af solceller til gode priser – solcellerengøring af høj kvalitet

Hos os får I solcellevask til en god pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi ved, hvor vigtigt det er at tilgå opgaven med omhyggelighed og stor skånsomhed, så cellerne ikke ridses. Vi har det helt rigtige vaske-udstyr til opgaven. Desuden har vi mange års erfaring som sikrer, at I får præcis det resultat I ønsker jer.

Vi anvender kalkfrit vand samt børsterne fra vores vaskeanlæg. Disse er både skånsomme ved glas og solceller – og fuldt godkendte til at rense de følsomme overflader på solcelleanlæg.

Vil du ringes op?

Ønsker I et uforpligtende tilbud på rensning og rengøring af solceller? Kontakt os for flere informationer om solcellevask

Uanset om det drejer sig om vask af solceller, vinduespudsning for erhverv eller tagrenderens, går vi til opgaven med en professionel tilgang og et fokus på at efterlade vores kunder med fuld tilfredshed – hver gang vi har været der.

Vil I høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer, er I altid velkomne til at ringe til os på tlf. 64 75 23 06.

Vi kan også kontaktes skriftligt via formularen her eller på vores mail. Vi giver altid en fast pris og et uforpligtende tilbud, når vi har beset opgavens omfang.

Vi hjælper erhvervskunder med rengøring af solceller i Odense og på resten af Fyn. Vi hjælper også andre steder i Danmark, hvis det er et sted vi i forvejen pudser vinduer og det giver mening transportmæssigt. Vi har blandt andet også kunder på Sjælland.