Ren kvalitet

Første indtryk betyder noget. Psykologisk forskning viser, at du bruger millisekunder til at bestemme, om du kan li’ et menneske, du ser for første gang. Resten af tiden bruger du dit rationale til at retfærdiggøre din første dom.

Som de siger på engelsk: You never get a second chance to make a first impression.

Vores medarbejdere yder altid den bedste service
En ren facade og smukke vinduer er en del af din virksomheds first impression. Vi er her for at sørge for, at dine vinduer er tip-top. Den opgave har du vores dygtige og engagerede medarbejdere til at klare. Til tiden, i professionel kvalitet og med miljørigtige rengøringsmidler.

Rene vinduer og vinduesomgivelser
Vi kan sikre, at du får fast vinduespolering af virksomhedens vinduer. Vi kan også vedligeholde rammerne omkring selve ruden. Både ind- og udvendigt. I fastlagt kvalitet med regelmæssige intervaller.

Præsentable butiksruder
Vinduespolering er naturligvis vores helt store speciale. Ikke mindst når det gælder butiksfacader, kan et flot, rent vindue og førstehåndsindtryk gøre forskellen på, at kunden kommer ind – og ender med at købe eller ej.

Både små og store
Uanset om opgaven er stor som et sygehus eller lille som en børnehave, løser vi den professionelt og til tiden. Vi sætter en ære i altid at levere et præsentabelt stykke kvalitetsarbejde, der lever op til dine krav som kunde.

Specialopgaver
Ud over vinduespolering kan vi hjælpe dig med en række specialopgaver. Vi har fx egen lift og kan tilbyde at rense tagrender og højtsiddende lamper samtidig med almindelig vinduespolering. Vi klarer også rensning af solcelleanlæg, skiltevask og meget mere. Spørg os, hvis du har behov i denne retning.

Vil du ringes op?