Indlæg

Høj service og kvalitetsarbejde

By juni 11, 2019 juni 12th, 2019 No Comments

Vinduespolering er naturligvis det helt store speciale, når man henvender sig til Erhvervspolereren, der er specialiseret i at servicere erhvervskunder. Så hvad enten det er kontoret eller butiksruderne der skal se præsentable ud, så klarer Erhvervspolereren opgaven til fuld tilfredshed og til en særdeles konkurrencedygtig pris. Vi er meget struktureret, og der er handling bag aftaler. Der er handling bag alt og med det samme, siger Klaus Hansen, der nu driver firmaet på 21. år og som i dag tæller 14 medarbejdere. Erhvervspolereren løser opgaver for blandt andet kommuner, hoteller, offentlige institutioner som blandt andet skoler samt forskellige virksomheder og firmaer, – og de mange erhvervskunder, der bliver serviceret, er fordelt over hele Fyn og trekants-området med blandt andet Kolding Kommune. Der er mulighed for at indgå en fast serviceaftale, og det har ca. 90 % af kunderne valgt at gøre.

Aftalerne styres elektronisk, så der med alle aftaler er kontakt fra base til bil, så aftalerne sikres holdt til tiden. Hos os lever vi op til, at de aftaler der er indgået bliver overholdt og lever op til kundens tilfredshed. Vi er samtidig også meget fleksible og handlingsparate ved akutopståede situationer. Hos Erhvervspolereren gør de meget ud af udstyret, og opgraderer når det er muligt. Det betyder også, at de kan foretage vinduespolering med rentvands-anlæg, som skåner miljøet og giver renere vinduer i længere tid, og som for kunden er tidsbesparende, da de kan nå også de umulige steder samt polere ere vinduer på kortere tid. Efter behov klarer firmaet også andre opgaver som rengøring af f.eks. lamper i store højder, facadevask, skiltevask, rensning af tagrender og vask/rengøring af solceller, der rengjorte giver den optimale effekt.

Små som store
Erhvervspolereren ApS rykker ud til både små og helt store virksomheder, og vi bestræber os altid på at levere et pænt og præsentabelt stykke kvalitetsarbejde, der lever op til kundens forventninger og krav. Man er altid velkommen til at kontakte firmaet for et tilbud.

Leave a Reply