REN HJÆLP TIL GENÅBNINGEN

I en branche, der ifølge HORESTA har tabt ufattelige 27.559.780.381* i omsætning på
Corona-krisen, er vores tilbud måske en dråbe i havet. Men vi vil gerne give en håndsrækning
til dig, der kæmper med at komme tilbage i takt med genåbningen af Danmark.

Tag to mænd og få
(mindst) en gratis

Hvis du i lighed med de fleste har haft lukket, så har du nok også sat vinduespoleringen på pause.
Nu trænger dine vinduer til den store tur. Ude og inde. Vi er klar til at hjælpe. Du skal bare sige til, så rykker vi ud to mand en dag og polerer så mange vinduer, vi kan nå på en dag. Når vi er færdige, vil dit hotel stråle i forårssolen. Herefter tager vi hjem og laver et forslag til en serviceaftale til dig.

Takker du ja til serviceaftalen,
får du de to mands indsats gratis

Hvis du kan lide det, du har set og ønsker en serviceaftale med os, får du to mænd en dag gratis.
Vil du hellere fortsætte, som du plejer, giver vi den ene mand og fakturerer for den anden. Vi skilles som gode venner, og du har fået halv pris på rene vinduer til genåbningen.

Det er fint. Mine vinduer trænger. Send to mand asap!

Rene vinduer, lys og luft har
aldrig været vigtigere

Der er gode grunde til at overveje dit valg af vinduespudser. Dine gæster vil møde dig med øgede krav til lys, luft og renlighed. Den nye normal står på masser af håndsprit og nul kram til folk, du ikke kender virkelig godt. Synligt snavs er bandlyst.
Og her er rene vinduer et must. Nypudsede vinduer signalerer i sig selv, at du tager rengøringen alvorligt. Med rene vinduer får du også mere lys ind i lokalet. Og det gør, at dine lokaler fremstår lyse, rene og luftige.

Din vinduespudser skal være
branchekendt. Det er vi

Hos Erhvervspolereren har vi allerede en række hoteller på kundelisten som fx Kongebrogården, Sinatur Sixtus, Sinatur Nyborg samt en række Comwell-hoteller. Derfor kender vi også dine behov og indretter os efter dem.
Fx pudser vi typisk vinduerne i restauranten kl. 05.30. For så bliver gæsterne ikke tvunget til at glo på en vinduespudser under morgenmaden, men kan nyde udsigten gennem skinnende, rene vinduer. Derefter tager vi vinduerne i mødelokalerne, så de er klar, inden dagens møder starter. Værelsesvinduerne begynder vi på efter 09.00, hvor gæsterne er ude af værelset. Den konkrete aftale bliver naturligvis skræddersyet efter dine behov.

Vi ved også, at der kan opstå situationer, hvor vi skal rykke hurtigt ud. Fugleklatter på vinduerne harmonerer dårligt med et stort bryllup eller en vigtig reception for en virksomhed. Sker det, ringer du bare. Så kommer vi og polerer vinduerne op til fest.

Lad mig teste en branchekendt vinduespudser.
Send to mand nu!

Fast aftale. Uden binding

Når vi indgår en serviceaftale, laver vi en fast plan for pudsningen af jeres vinduer. Den plan holder vi os til. Vi er en familievirksomhed med korte beslutningsgange. Øverste ledelse er kun et telefonopkald væk.
Og skulle der ske en svipser, kommer vi straks ud og retter op på fejlen. Det gør der sjældent. For vi går op i vores arbejde og har en faglig stolthed, som rækker ud over det almindelige.

Vi er fleksible.

Under Corona-situationen har vi fx undladt at opkræve betaling i henhold til vores kontrakt. Derfor har vores kunder sluppet for at betale for vinduespolering, der ikke er foretaget, fordi hotellet har været lukket ned.
Det synes vi, er fair.
Vi vil heller ikke kræve kontrakter, der binder dig på hænder og fødder. Vi stoler på vores kvalitet, som er dokumenteret gennem mange, lange samarbejder. Og tilbyder dig en aftale, du kan opsige med måneds varsel til udgangen af en måned.
Kontakt os. Så kommer vi to mand og pudser dine vinduer til de stråler. Herefter giver vi dig et tilbud på et godt samarbejde fremover. Og så er det op til dig, om du vil have 50% på to mands arbejde én dag. Eller indgå en aftale og dem begge gratis.

Ja tak til genåbningshjælp. Ring mig op!